Backlink Sorgulama-Ücretsiz Online Backlink Araçları

Bildiğiniz gibi backlink sorgulama için, bir web sitesini tanıtmak, bağlantı oluşturmak için çok önemlidir. Günümüzde niş dallarda bile çoğu insan SEO teriminin farkındadır ve arama motoru optimizasyonunu optimize etmek için ellerinden geleni yapacaktır. Fark genellikle yalnızca popülerlik ve içerik farkı olan rekabetçi anahtar kelimelerle yapılabilir. İçerik, ilgili sayfalar oluşturarak veya muhtemelen web sitesindeki bir blogu güncelleyerek oluşturulabilir. Popülerlik, sitenin kendisini diğer sitelerde tanıtarak bağlantı kurma yoluyla web siteleri için ücretsiz backlink kontrol ederek elde edilebilir.

Bugün, en iyi Ücretsiz Online Backlink Araçları kullanarak backlinkleri nasıl kontrol edeceğinizi öğreneceğiz. Backlink, her başarılı blog veya web sitesinin gerekli bir bileşenidir. Backlinkler, her başarılı blogun önemli bir parçasıdır.

backlink-checker


Bloglamanın popülaritesi arttıkça, bu sektördeki rekabet düzeyi de artıyor. Düşük kaliteli backlinkler  geçmişte bir blog için avantajlı olabilir, ancak Google algoritmasını değiştirdiğinden, backlink sürecinde çok sayıda değişiklik oldu ve Google artık düşük kaliteli bağlantılara düşük önem veriyor.

Günümüzde, blogunuzda kullandığınız tüm bağlantılar yüksek kaliteli backlinkler olmalıdır; ancak o zaman siteniz yüksek bir arama motoru sıralaması alabilir. Birincil endişe, tüm blog yazarlarının bloglarına verilen backlinklerin yüksek kaliteli web sitelerinden mi yoksa spam sitelerinden mi geldiğine dikkat edip etmediğidir. Eski ve başarılı bloggerlar backlinklere özel önem verirken, backlinklerin kalitesine dikkat etmeyen genç bloggerlar daha sonra sorunlarla karşılaşabiliyor.


Günümüzde sitenizin bağlantıları yüksek kaliteli backlinklerden oluşmalıdır; Aksi takdirde, blogunuz arama motorlarında iyi bir sıralamaya sahip olmayacaktır. Önemli olan endişe, blog yazarlarının tüm geri bağlantılarının yüksek kaliteli web sitelerinden mi yoksa spam sitelerinden mi geldiğine dikkat edip etmedikleridir. Başarılı bloggerlar buna özellikle dikkat ederken, yeni bloggerlar bloglarının backlinklerine çok fazla dikkat etmezler, bu da yeni bloggerların bloglarını Google'da sıralamada zorlanmasına neden olur.


O zaman sorun şu oluyor, blogumuza gelen backlinkleri nasıl izleyebiliriz, kaç tane var ve nereden geliyorlar? Size internette ne tür backlink denetleyicilerinin erişilebilir olduğunu söyleyeceğim. Bu yazıda size yalnızca sitenize akan baklinkleri kontrol etmek için kullanabileceğiniz en iyi Ücretsiz Online Backlink Araçları hakkında önemli bilgiler verebilirim.


Bir blog için neden Backlink Sorgulama Aracı Gereklidir?


Backlink, web sitenizdeki sizi başka bir web sitesine bağlayan bir bağlantıdır. Backlinkler, tüm blogcular için önemlidir, çünkü sahip olduğunuz daha fazla backlink, blogunuz Google'ın sayfasında o kadar yüksek sıralanır. Ancak, backlink kalitesi, nicelikten daha önemlidir. Sonuç olarak, backlinkler oluştururken, yalnızca yüksek kaliteli sitelere bağlanmamız gerektiğini unutmamak önemlidir.Backlinkler  iki kategoriye ayrılır: do-follow ve no-follow. Backlink söz konusu olduğunda, do-follow linklerinin oluşturulmasına öncelik veriyoruz. Bunun sonucunda doğal trafik kazanıyoruz. Sitedeki Backlink Checker işlevini kullanarak blogumuza yapılan tüm geri bağlantıları öğrenebilirsiniz. Ayrıca, blogumuza zarar verebilecek düşük kaliteli veya spam sitelerden gelen geri bağlantıları engelleyebiliriz.